pronovias nuometaiJeigu Jūs esate nuotaka, kuri jau išsirinko savo svajonių suknelę, tikriausiai jau taip pat spėjote ir peržvelgti naujausią 2016 metų PRONOVIAS vestuvinių suknelių kolekciją. Naujoji 2016 metų PRONOVIAS vestuvinių suknelių kolekcija atveria Jums duris į patraukliausių vestuvinių suknelių bei aksesuarų rojų, kurie yra tiesiog būtini, siekiant užbaigti Jūsų tobulą jaunosios komplektą bei galutinį įvaizdį!

pronovias neriniaiJūs tikriausiai ilgą laiką svajojote, kokia vis gi ta vestuvinė suknelė turėtų būti. Tiesi, pūsta, lengva, tikriausiai iš tiulio, su plačiu sijonu, be petnešėlių, užsiseganti nugaroje, galbūt su nėrinių aplikacijomis ar tatuiruočių efektais? Galbūt Jūsų mintyse buvo suknelė su vienu petimi ar undinėlės tipo siluetas, o galbūt tai mini suknelė? Yra tūkstantis ir vienas pasirinkimas, priklausomai nuo jūsų figūros tipo. Žinoma, ne visos suknelės Jums tiks tobulai, tačiau tokią, kuri sukurta būtent Jums – Jūs tikrai surasite. Kai Jūsų gyvenime ateis šis momentas, prisiminkite, jog vestuvinė suknelė – dar  ne viskas. Aksesuarai yra lygiai tokie pat svarbūs siekiant užbaigti tobulą jaunosios įvaizdį. Tad pasižvalgykime, ką mums siūlo PRONOVIAS ir 2016 metų kolekcija.

Pirmas ir pats svarbiausias nuotakos aksesuaras, tai nuometas. Kai kurios nuotakos tiesiog atsisako dėvėti nuometą vestuvių dieną dėl patogumo, kai tuo metu kitos nuotako net neįsivaizduoja savo vestuvių dienos be nuometo. Naujoje kolekcijoje PRONOVIAS pateikia milžinišką kieki nuometų, kuriuos galite derinti prie pasirinktos suknelės. Galite rasti trumpų, nėriniuotų, ilgų, tiulio nuometų ir daug kitų. Svarbiausia – surasti tokį nuometą, kuris derėtų prie Jūsų stiliaus bei suknelės. Jeigu Jums kylą dvejonių dėl vieno ar kito nuometo, nebijokite pasikonsultuoti su vestuvinių suknelių pardavėju.

pronovias svarkeliaiKitas aksesuaras, kuris gali kardinaliai pakeisti vestuvinės suknelės įvaizdį yra diržas. Per juosmenį juosiamas diržas su įvairiais blizgučiais, Svarovski kristalais ar karoliukų aplikacijomis pabrėš Jūsų dailų liemenį, suteiks kerinčios elegancijos bei moteriškumo. Jeigu rinksitės ne paprastą dirželį, o inkrustuotą, tai Jūsų įvaizdžiui suteiks ir prabangos bei blizgesio.

pronovias papuosalaiDar vienas aksesuaras apie kurį norime Jums priminti, tai – galvos aksesuaras. Kalbame daugiskaita, kadangi papuošti plaukus galite įvairiai. Mes kalbame apie tiaras, gėlių vainikėlius, spindinčias seges ar lankelius. Ne visos nuotakos renkasi galvos aksesuarus, tačiau mes manome, kad toks pasirinkimas tik prideda papildomo žavesio. PRONOVIAS 2016 metų kolekcijoje siūlo dviejų kategorijų aksesuarus: vieni itin prabangūs, o kiti paprastesni ir kuklesni. Jeigu Jums kyla klausimas, kokį galvos aksesuarą rinktis, tam yra labai paprastas būdas. Jeigu Jūsų suknelė ištaiginga, pūsta, siuvinėta įvairiais kristalais – Jūs turėtumėte rinktis kuklesnį galvos papuošalą. Na, o jeigu Jūsų suknelė yra gan paprasta bei subtili, Jūs drąsiai galite rinktis itin puošnų, inkrustuotą bei blizgantį galvos aksesuarą.

pronovias pirstinaitesJeigu Jūsų vestuvės vasarą, o saulė ruošiasi Jūs džiuginti iš širdies, Jūs tikriausiai nė nepagalvosite apie švarkelį ar kažką panašaus, kas Jus sušildytų. Tačiau net ir tokiu atveju, tuokiantis bažnyčioje reikėtų šiek tiek prisidengti pečius, kadangi tai šventa vieta, kuri reikalauja šiek tiek kuklumo bei subtilumo. Na, o jeigu Jūsų santuoka išvažiuojamoji dėl švarkelio išties nereikėtų jaudintis. Tačiau, prisiminkite, jog orai yra itin neprognozuojami ir nenaudėlis lietus gali Jus užklupti visai netikėtai.

Nuotakos pirštinės tai tarsi atgyvenęs aksesuaras, kuris buvo populiarus dar mūsų močiučių laikais, tačiau nenuvertinkite šio aksesuaro! Jis grįžta! Ir grįžta su trenksmu. Vestuvinių suknelių salonuose vis dažniau pasirodo modernios, šiuolaikiškos, elegantiškos bei super stilingos pirštinaitės, kurias tikrai norėsite bent jau pasimatuoti. Gėlių motyvai, permatomos nėrinių aplikacijos, tiesiog prikausto žvilgsnį ir atrodo dieviškai. Siūlome Jums apsvarstyti ir šio aksesuaro pasirinkimą!

Jeigu manote, kad aksesuarai yra visai nesvarbus Jūsų įvaizdžio elementas – Jūs klystate. O juk taip smagu pasipuošti ir tiesiog spindėti savo vestuvių dieną! Tačiau aksesuarus rinkitės saikingai. Nepamirškite, jog mažiau yra daugiau!