santa salono fotosesijaMikado šilkas, Šantiljė nėriniai, tiulis, rankų darbo siuviniai, organza, gipiūras – lyg muzika skambanti kiekvienos jaunosios ausyse. Taip, kalbama apie vestuvinę suknelę. Mados nuolatos keičiasi – pirmoji balta vestuvinė suknelė, kuria pasidabino ir toną ateinančioms kartoms sukūrė karalienė Viktorija, iš ties, patobulėjo. Ši dabar ne tik mena nekaltumą, bet yra beveik privaloma jungtuvių atributika. O kuo pasipuošti 2016-taisiais? Klasiką tapusį atlasą keičia šilkas ir kurtizanių laikais atsiradę nėriniai.

 

O kaip teigia prabangių vestuvių suknelių salono „Santa“ vadovė: „Vestuvių diena ypatinga, tad ir apdaras, kuriuo nustebins jaunoji – privalomas. Juolabiau, rinktis yra iš ko – žinomų mados namų šedevrai dabar ranka pasiekiami ir lietuvaitėms“.

Naujausios vestuvinių suknelių „Atelier Pronovias“ ir „Pronovias“ veidu tapusi ir fotosesijoje įsiamžinusi Asta Valentaitė pasakojo, jog šios prabanga alsuojančios suknelės abejingų nepaliks. Be to, garantuotai privers jaunikį įsimylėti iš naujo

„Šie metai man prasidėjo netradiciškai – dar kartą pasipuošiau vestuvine suknele. Aukštos kokybės audiniai, šilkas, figūrą pabrėžiantys kirpimai – tikra jaunosios svajonė. Išskirtiniai ir patys naujausi modeliai nuostabūs. Juokavau, jog jei jau su vestuvine suknele pradėjau šiuos metus, juos taip reiktų ir pabaigti. Labai malonu buvo dirbti būtent taip apsirengus. Klasikinė ar vakarinė suknelė nesukuria tokios nuotaikos, kaip plazdantis tiulis ir nėriniai. Labai džiaugiuosi, jog buvau įamžinta su tokiomis suknelėmis, kurios puikiai tiko man kaip asmenybei, tiko mano kūno tipui ir figūrai.

Be to, prie gero rezultato prisidėjo ir kompetetinga, profesionali komanda. Tikiu, jog ši fotosesija, šios nuotraukos padės apsispręsti būsimai nuotaikai. Pasaulyje gerai žinomų mados namų darbais dabar gali puoštis visos. Juk suknelė tokia pat svarbi, kaip ir visa šventė. Tą gali suprasti ne tik moterys, bet ir prie altoriaus laukiantis vyras. O rinktis iš tokių darbų – vienas malonumas“, – šypsojosi moteris.

Apie suknelių grožį antrino ir akimirkas fiksavęs fotografas Gediminas Žilinskas

„Jau ne kartą teko fotografuoti vestuvinius apdarus. Tokia proga pasitaiko bene kiekvieną sezoną – keičiasi stiliai, mados. Galiu pasakyti vieną – sulig kiekvienais metais suknelės tampa vis gražesnės, rafinuotesnės, prabangesnės ir kitokios. Labai malonu prisidėti prie tokių kampanijų.

Šįkart fotografavome stilistę ir nemažą patirtį turintį modelį Astą Valentaitę. Puikiai išmananti stiliaus peripetijas ji kuo puikiausiai tiko jaunosios įvaizdžiui. Astai puikiai pavyko atskleisti ir neužgožti šių meno šedevrais vadinamų suknelių. Tikiuosi, jog mūsų darbas bus įvertintas, o būsimos jaunosios atras kažką savito, unikalaus ir būtent joms tinkančio“, – kalbėjo Gediminas.

Apie platų suknelių pasirinkimą ir naujausias tendencijas nupasakojo ir daugiau nei dešimt metų šiame versle įsitvirtinusi Eglė Kybartienė

„Džiaugiamės, jog galime pildyti net pačius įnoringiausius jaunųjų norus. Esame toks salonas, kuris nuolatos pildo savo asortimentą, suteikia galimybę pasipuošti tokiais drabužiais, kuriuos sukūrė tokie grandai kaip „Atelier Pronovias“ ir „Pronovias“. Štai ir pristatydami naujausią 2016-tųjų kolekciją rinkomės tokią moterį, kuriai būtų tokia pati rafinuota ir unikali. Todėl išsirinkome Astą Valentaitę.

Visame pasaulyje žinomi mados namai, jau penkis dešimtmečius stebinantys savo kūriniais, papuošę ne vieną žymią moterį, atkeliavo ir į Lietuvą. Didžiuojamės, jog mūsų saloną pasirinkusios jaunosios šiais metais bus pritrenkiančio grožio“, – teigė salono vadovė Eglė.

Naujausius suknelių modelius jau nuo šiandien bus galima įsigyti ir išsinuomoti vestuvinių suknelių salone „Santa“.

Daugiau fotosesijos akimirkų galite pamatyti čia: https://www.pinterest.com/santasalonas/photoshoot-with-model-asta-valentaite/